Jongerenkoor Together

Wij zijn jongerenkoor Together uit Lutten. Sinds 2009 repeteren we elke donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur.

Godiva

Gospelgroep Godiva is een enthousiaste groep zangers en zangeressen uit Lutten en omstreken die door middel van zang het evangelie wil uitdragen. De koorleden hebben verschillende kerkelijke achtergronden. Het koor bestaat uit 28 leden. Naast sopranen, tenoren en alten bestaat de muzikale begeleiding uit: keyboard, elektronische piano, gitaar en dwarsfluit.

Laus Deo

Zangkoor Laus Deo uit Lutten is een energiek gemengd zangkoor dat ondanks de bovengemiddelde leeftijd van de leden bij velen nog graag gehoord en gezien mag worden.

zo 23 jan 2022 om 9:30

Dienst De Kapel Schuinesloot